kreta 9 juni

två veckor kvar idag! :D

idag har jag testat att...


..damsuga gräsmattan. haha jag klantade till mig (som vanligt) råkade slå till ett glas på staketet som julia hänger över på bilden. så det flög glas på gräsmattan, så jag var tvungen att damsuga upp det så att inte lilla ronja skulle få glasbitar i tassarna när hon är ute och springer och busar. (ursäkta för min fula klädsel,haha)

ta mig till kärlek, ta mig till dans.


hej bloggen. strålande väder ute idag. så jag och julia gick och åt lunch på "benne" och senare gick vi hem till mej och solade lite. gud så varmt det var! tror att det stod 23 grader på min termometer, härligt!


make me believe you.


flower power.




cause a day without you, just isn't fair.



hej bloggen. igår tillbringade jag min kväll med denna läckra brud. Vi hade det jätte mysigt vid sjön med godis och sånt. Idag har jag bara legat hemma i sängen och vilat. Idag känns det nästan som om att det är värre i halsen. Får hoppas att jag blir frisk till grekland! Idag är det bara 18 dagar kvar, wiho!

där det här dom har väntat på.


hej bloggen. jag är fortfarande sjuk, men idag så kan jag knappt svälja. så ont i halsen har jag. det ända jag har fått i mig idag är lite frukost, och knappt ett halvt glas nyponsoppa. och världens huvudvärk har jag. var nyss ute och fotade lite, tänkte lägga in några lite senare. nu så ska jag strax åka till stallet och kolla på "maj-showen". jag måste få komma ut lite, och inte bara ligga hemma hela dagen.

tuesday wednesday stay in bed


idag klädde jag mig såhär

och jag vågade aldrig hålla din hand..



mallis 08

hej bloggen. Efter skolan så träffade jag jennifer en stund, vi gick ut och gick med ronja och pratade lite.
Och när jag kom hem så var både jag och ronja helt blöta! regnet bara öser ner här. Ikväll så ska jag kanske åka och kolla när min ridgrupp hoppar, efterssom jag inte får rida och jag har inget annat att göra på måndags kvällar.

today


så här ser jag ut idag. dålig kvalite på bilden, men det får duga. Nu så ska jag gå till skolan. Ha en bra dag!

23 dagar.

god morgon! nu har jag gjort mig i ordning och ska snart gå till skolan. Vi har en ganska kort dag i dag, för att våra 2 sista lektioner är inställda. Så jag slutar vid ett tiden, det är skönt. Nu så ska jag gå till skolan hela veckan (har inte vart i skolan på ca 2veckor) men för att det inte ska bli så jobbigt så ska jag bara gå halv dagar. Men denna vecka är ju inte så lång heller, längtar redan till helgen!

new.


nya toppen. vanlig vit från h&m

jag ger dig inte min morgon och inte min dag,du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.



hej bloggen. igår så var jag och shoppade lite med mamsen, hittade ett par shorts och en topp. sen så åkte vi hem för det var så fint väder ute, så resten av dagen så låg vi ute och pressade i solen. fotade gjorde jag också lite. men nu så måste jag plugga lite, och sedan så ska jag ut.

h&m


detta ska jag försöka få hem ihelgen. snyggt och somrigt

mami


Idag så fyller mami år, grattis

onsdag


HEY. Idag så gick jag till skolan. Vi hade "uppsamlings-dag" och jag hann med ganska mycket som jag låg efter i, så det var bra. Imorgon så stannar jag hemma, har fått tillbaka min huvudvärk och sånt. Så då blir det nog degande i soffan igen framför alla våra nya film kanaler. Men nu så ska jag sova. God natt!


och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.


Hej bloggen. Idag så är jag hemma igen, känndes onödigt att gå till skolan idag när vi endå bara har så kort dag. Då kan jag ju lika bra vila idag, så jag mår helt bra i morgon. Har städat mitt rum idag, det behövdes verkligen. Så nu är det jätte mysigt här. Blev grymt sugen på att spela gitarr när jag såg videon där nere. Så nu ska jag sätta mig och *klinka* med gitarren lite. Vi hörs!

uppsnärjd i det blå.


bikini

 
Dessa två bikinisar kommer sitta på mig i sommar, båda kommer ifrån H&m. Vad ska ni ha för bikini i sommar?

17.56



mallis 08

Hej bloggen! Idag var jag nere i centrum med mamma en stund och köpte nederdelen till min bikini. Är super nöjd faktiskt! Sen så åkte vi hem och tog det lung. Senare mot eftermiddagen ringde mormor&morfar och undrade om jag ville följa med och kolla på när lill kusinen spelar fotboll, självklart ville jag det och han var jätte duktig! Imorgon så blir det nog ingen skola för mig, så jag kommer nog bara ligga hemma och dega i sängen, eller i soffan framför någon film. Som jag har gjort dom senaste dagarna... Men får hoppas jag mår bättre, så jag kan gå till skolan och göra dom sista proven som är innan sommaren. Idag så är det 30 dagar kvar tills famlijen + mickis åker till grekland, längtar! Men nu blir det one three hill och sedan gossipgirl!

0805

hej bloggen. Idag har jag bara legat hemma och tagit det lungt. Spanat in alla nya film kanaler vi har fått till tv:n. Passar bra nu när jag är sjuk. Till eftermidagen kom julia hem till mig, vi köte glass och kollade på Twilight. Det är inte kul att vara sjuk kan jag säga, huvudvärken kommer och går. Snart så ska jag se på Twilight igen, för 3dje gången.  Ha en bra kväll!

sick

Hej bloggen! Idag har jag vart hos doktorn. Körtelfeber. Så jag måste ta det lungt, det blir nog ingen ridning på ett tag. Men tänkte ändå åka och kolla när mamma rider ikväll. Vad har ni gjort idag?


natti

Kom precis hem från en lyckad kväll hos Vanessa. Men nu så ska jag gå och lägga mej. Imorgon blir det stan med Julia & Felicia, om jag inte har ont i min fot, har typ stukad den eller något. Menmen godnatt gott folk!

Somliga dar tar jag in vad jag hör, det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör.





måste.

min måste-köpa-imorgon-lista!

Snygga sommar toppar.
Hår prudukt.
Tyg väska.
Solglasögon.


dagens.



hemska osminkade bilder, men dom bjuder jag på! Idag så har jag mina gamla avklippta jeans, och en tsha från h&m

Skyll dig själv, ingenting händer här, men det gör ingenting om dina händer är här.


godmorgon. Jag och felicia vaknade för en stund sedan. Nu ska vi göra oss iordning och träffa josie. Riktigt fint väder är det ute, så idag blir det bara shorts och en tsha, härligt! Senare mot kvällen så ska alla tjejer i klassen hem till vanessa och fira henne, för hon fyllde år i veckan. Men nu ska jag ta och fota dagens outfit och sedan ska jag ut i solen. Ha en bra dag!


godnatt.

hej bloggen. Sitter nu här vid datorn tillsammans med Felicia, vi ska snart ta och sova. Vi har haft en mysig utekväll med kompisar, men det var ganska kallt! Fick tyvär inga bilder, tänkte inte alls på att ta några. Menmen nu ska vi ta och göra oss i ordning. Skriver mer i morgon. Godnatt!


RSS 2.0