all i need is you.


godmorgon. nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och mat sen sticker jag och felicia till beachen och steker.

rip MJ


helt galen, galen i dig. i ditt himmelska leende, i ditt skratt





en midsommarnattsdröm.


Hade ni en bra midsommar? Det hade iaf vi. Fick pengar för att dansa runt midsommar stången,haha. Men när vi dansade så blev vi också fotade av nynäsposten. Igår så va jag och några till på allsångs premiären, riktigt kul! Så nu sitter jag och pressar thomas ledin. Idag så ska det ju bli galet varmt, så jag och min vän ska nog åka och bada. Men nu kurrar magen efter mat, så ska ta och äta frukost. Vi ses!

midsommar


Nu åker jag och julia till Torö och firar midsommar med min familj. Vi kommer ha det jätte roligt! Kommer inte kunna blogga något under helgen. Har med mig min kamera så ni får se bilder senare. Ha en trevlig midsommar!


home


Nu är jag hemma igen.

pa kreta!

hej alla! sitter just nu pa varat hotel, har ar klockan 20.07 och vi ska snart ga ut och ata middag. Igar sa satt vi pa en jatte mysig resturang pa ett berg, sa vi fick en jatte fin utsikt over havet och "byn" dar vi bor. Idag sa har vi legat pa stranden hela dagen och pressat i solen, det ar ca 37 grader har. Jatte varmt! Sa idag brande jag mej lite. Men nu sa ska jag logga ut. Vi hors!


woho!


mallis 08

packa packa packa. Imorgon så åker vi till kreta i en vecka! tack alla som grattat mig idag!

8/6

Grattis till mej själv. 15 år. Idag är det min dag!

aldrig har jag tänkt så vackra tankar.


Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera på sistonde.. Men jag ska försöka börja blogga igen. På tisdag så åker jag till kreta, så skönt att bara komma bort ett tag och bara njuta. Men jag kommer sakna människorna här hemma, vissa mer än andra.. På måndag så fyller jag år också, då är det fan min dag!

HEJ SÖTAN


RSS 2.0