ta mig till kärlek, ta mig till dans.

nu sticker jag snart iväg och möter upp felicia och julia. har inte kameran med mig, så jag kanske slänger in några mobil bilder och dagens outfit när jag kommer hem. Men nu är det bråttom, har inte ens börjat sminka mej eller bestämt vad jag ska ha på mej, och jag ska möta dom om en kvart. Så nu får jag skynda mej. Ha en bra kväll!

valborg


hey bloggen och läsare. Idag är det valborg, de är väll ingen som har missat det kan jag tänka mej. Det är super fint väder, och super varmt. Så när jag kom hem från skolan satte jag mig direkt i solen och stekte. Har upptäckt att jag har fått fräknar precis över över-läppen, ett konstigt ställe tycker jag efterssom jag brukar bara få fräknar på näsan och kinderna. Idag fyller även Aleksandra & Saga år, grattis! :)

today.


Nästan dagens outfit. Hade kläningen, men istället för glansjackan hade jag en svart kofta, och mina rosa tygskor ett tag, sedan bytte jag till mina gladiator :)

ingen vind kan blåsa omkull oss nu.


Kom precis hem från ridningen. Fick rida en häst jag inte har ridit förut, men redan en favorit! Imorgon är det först skola, och sedan blir det utgång. Vad ska ni göra på valborg? Själv så ska jag äta skräp mat med vänner, och sedan ska vi ta oss till en brasa.

igår


gammal tsha från gina (?) mammas gamla jeans och mina nya älsklingar från h&m

ledig

hey. Har halv studiedag idag, så nu så ska jag ut i solen med josie & köpa glass! :)


.

jag är världens sämsta bloggare.

friday im in love.

HEJ. Idag är det fredag och 23 grader, kan det bli bättre? Idag så fick jag sluta 4timmar tidigare än vanligt, jätte skönt efterssom det är så fint väder ute. Så nu så har jag legat ute i solen och pressat, har fått en liten kant från mina shorts!:) Men nu så måste jag verkligen plugga till mitt fysik prov, vi hörs senare!


new



min nya klänning. Dålig mobilkamera bild

allting, allting, ja allt är nästan perfekt.


jag&vanessa.

helo beautys. Idag så har jag vart i stan med klassen hela dagen, det var skönt att slippa skolan. Fint väder fick vi också, just nu så visar min temp på 15 grader i skuggan, så det är inte dåligt. Försökte hitta en fin klänning, och såklart hittade jag en i sista sekund. Gillar den jätte mycket, den är somrig och fin! Lägger in en bild lite senare när mamma kommer hem, för just nu är hon och ska köpa den åt mig. Juste, hittade även mina rosa små tygskor som jag älskar, dom har vart slut sålda varje gång jag har letat, men nu så har jag äntligen köpt mina små älsklingar. Nu så ska jag plugga, och senare mot kvällen så ska jag träffa Vanessa!

wow.


tjenixen. sory för dålig uppdatering. Jag har nämligen inte haft tid, men när jag äntligen fick tid att blogga så funkade såklart inte internet. Idag så har det vart iaf en vanlig skoldag, hade spanska prov på morgonen. Känns som om att det kommer bli bra resultat. Efter skolan så åkte jag till stallet och skötte om Calle och sedan så red jag. Hoppade med stora Carat. Första gången jag hoppade med "stor-häst" så det var lite kul. Imorgon så åker jag in till stan med klassen, vet inte riktigt vad vi ska göra där. Tror att vi bara ska gå runt och skriva lite dikter. Fattar inte varför man måste åka in till stan för att skriva lite dikter? Menmen, nu så ska jag ta fram fysik boken och plugga lite, fattar ingenting!


jag fick låna en ängel.

hej bloggen. Sitter just nu och bara väntar till robinsson ska börja. Mamma har köpt hem ben&jerrys och natur godis till mig, så det blir mums. Idag så har jag träffat Jennifer, vi kollade på fotbolls match & sedan gick vi hem till henne en stund. Senare mot eftermidagen träffade jag Nico. Men nu så börjar tv / L

gårdagens


kände mig lite föööör sommrig.

för du var solskenet och jag var ensam.


morsning. Bion igår var jätte bra, fyra av fem toasters enligt mig. Nu så ska jag göra mig iordning, ska nämlingen träffa jennifer. Vi ska kolla på fotbolls match, och sedan så ska jag träffa nico en stund. Slänger in gårdagens outfit lite fort. Bloggar mer när jag kommer hem!


?

Jag har varit dålig på dagens outfit dom senaste dagarna, tycker ni att jag ska börja med det igen?


Jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.



hej vänner. Ligger nu nerbäddad i min varma säng med lars winnerbäck & håkan hellström i öronen. Det är nog det bästa som finns just nu. Bara lyssna på musik och försvinna ett tag. Idag så har jag vart i skolan. Jennifer kom och hälsade på, det var kul att träffa henne. Hon hämtade sina böcker, och lämnade ett minne i mitt skåp. Ett fint pärl-halsband som hon hängde på "klädkroken" Efterssom hon gillar pärlor.
Imorgon är det fredag, äntligen. Skönt med helg nu. Efter skolan så ska jag och några tjejor i klassen gå och kolla på "17 again", tror att den ska vara bra.

onsdag

Idag så är det onsdag, och snart är det redan helg! Tänk vad denna vecka har gått fort. Idag så har jag vart i skolan som vanligt och efter det så åkte jag till stallet. Har ätit upp allt mitt godis som låg i påsk ägget, inte bra! Jag red även "pinnen" vi hade markarbete, det gick ganska bra. Menmen roligare än så här blir det inte, ska stänga av datorn och plugga lite espanol!


15


Nu om femton minuter är det dubbel avsnitt av desperate housewives, kan det bli bättre?

i hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig.


Idag så var det försa skoldagen, det var kul att träffa alla men jobbigt att skolan börjar. Men det var veckans skönaste dag, så det är en bra början! Slutade vid 2 tiden då pappa kom och hämtade upp mej, så lat som jag är så orkade jag inte gå. haha. Imorgon är det onsdag och det menar att det blir stallet efter skolan, har ett påskägg som väntar på mej där. Lite jobbigt efterssom jag har lovar mig själv att sluta äta godis och sånna onyttigheter.

19.47


HEJ. Idag så åkte vi inte till faster för att mamma är sjuk. Så jag tillbringade min dag med N. Nu ska jag kolla på tv, min syster är med på tv nu igen. Imorgon blir det skola.

det finns en gata där alla kan mitt namn.




10.20


god morgon. Gud så skönt det är att sova i sin egna säng. Idag så ska jag åka hem till faster på fika, hon fyller nämligen år idag! Hade tänkt fixa med bloggen också lite. Vad ska ni göra idag?

du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst.



home


Kom precis hem för några minuter sedan. Har ni haft en bra påsk? Det har iaf jag haft, men magen känns inte lika bra.

landet.

hey. Igår kväll blev det film och gh med kompisar. Idag så är det mulet, ingen sol. Men om några timmar sätter vi oss i bilen och åker hem. Hoppas det är sol hemma så man kan sola lite mer. Imorgon så är det sista lediga dagen, och sen börjar skolan. Inget jag ser fram emot direkt.. / L

glad påsk

hallå i stugan! Idag så har det vart jätte fint väder, så jag har solat nästan hela dagen. Så nu ser jag ut som en jordgubbe, röd om kinderna och massa fräknar! Har även ätit massa god påsk mat, och påsk ägg. Jag och mamma har precis vart nere vid vattnet och fotat lite, så jag har massa bilder att lägga in när jag kommer hem imorgon. Men nu så börjar robinsson. / L

landet.

hallå! Nu sitter jag ute på landet, kom hit vid lunch tid. Idag så har jag busat med min kusin, och fotat lite. Imorgon så blir det påsk-ägg & påsk mat och allt det dära. Gott! Imorgon så fyller även min moster år, grattis grattis! Nu så ska jag stänga av datorn och vara lite social. / L

angel.


I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own
She wears a smile that can make me wanna sing

dom säger det är fel på hjärtat, men ingenting har någonsin slagit så hårda slag.


godmorgon. Nu ska jag bara packa ihop det sista och sedan sätta mig i bilen och åka till Torö. Uppdaterar när jag har tillgång. Annars så hörs vi på söndag eller måndag. glad påsk.

du lever för skratten, precis som jag.

hey. Imorgon så åker jag till landet, och är kvar ända tills på måndag. vet inte om det kommer bli någon bra uppdatering, men ska försöka. Idag så kom det 2påsk kärringar hem till oss, och vi fick ett gulligt glad-påsk-kort. Men jag hann inte se dom, efterssom jag var inne i stan. Idag så är det också precis 2 månader tills vi åker till grekland, längtar!


skärtorsdag

Gomorgon gomorgon!
Om någon timme så ska jag,felicia,elin&julia åka in till stan och kolla lite. Först hade vi tänkt att åka till gamla stan och fika, men efterssom det regnar så åker vi till stan och shoppar lite. Vi hörs när jag kommer hem ;)

Gårdagens


Tisdag

Go kväll!
Kom precis hem från en promenix med julia. Idag så har jag vart på smink kurs, det var roligt. Lägger kanske in någon bild i morgon. Har även vart hemma hos kusinerna och lekt! Men nu så ska jag stänga av datorn, skriver mer imorgon!

grekland




63 dagar kvar.

Tisdag


så här ser min dag ut idag, träffa kusinerna. stan. tillbaka till kusinerna. hem. blogga.


outfit


sunshine





Hej världen! Idag så har solen lyst hela dagen. Så min dag har jag tillbringat tillsammans med Felicia på en parkbänk ute i solen med glass! Åkte senare och red. Pantade även burkar från pappas kiosk, fick en slant som jag har lagt i min samla-pengar-till-kameran-burken. Så nu är jag 300kr närmare kameran!


solen skiner


Igår åkte jag till stallet en stund, och sedan så åkte jag till skärholmen med mamma och shoppade. Det blev lite tshas i fina färger. Nu ska jag göra mig i ordning & gå ut med hunden. Sedan ska jag träffa felicia.

Bada bada


hahah kan inte sluta skratta!

kvällens


(tightsen är svarta i verkligheten)

Dagens


Lördag


bild från ikväll

Go kväll vänner!
Kom nyss hem från Emma. Vi hade det jätte trevligt med hemlagad pizza, spel& jacuzzi. Men jacuzzin hoppade jag över,haha.


Marley and me


(blid från igår)
Goder morgon!
Nu om några minuter sticker jag ner till bussen som går till heron. Vi ska se Marley and me som går klockan 12.05, det fick bli en tidig bio efterssom jag måste vara hemma ganska tidigt och fixa mig och sådant! Solen skiner ute, så idag blir det jeans jackan på! Hoppas ni får en bra dag, uppdaterar när jag kommer hem!

Så ska det låta.

Go kväll!
Idag så blev det en hemma kväll framför så ska det låta. Kännde inte för att hitta på något, huvuder värker och känner mej lite illamående. Imorgon så ska jag på tjej middag hos Emma, hon fyllde nämligen år i veckan och imorgon är det dags att fira henne. Vi ska äta mat & bada jacuzzi och ha det trevligt. Så nu håller jag på att ladda min kamera, så det blir många pics! Ska även på bio under dagen, men får se om jag hinner! Vad gör ni denna fredag kväll?

Ronja




Fick lust att fota lite, så motivet fick bli sötis hunden Ronja. Jag har lärt henne allt jag kan, som tex vinka som hon gör på sista bilden (man ser inte så jättemycket)

himmel blå himmel blå.


Du var full och jag var full i aprilsolen.


Idag är det fredag, underbart väder & äntligen påsklov. Kan det bli bättre?

torsdag


Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering denna vecka, har nämligen inte haft någon lust att sitta vid datorn. Har bestämt mej att minska min dator tid, får se hur länge det håller! Idag så har det vart en vanlig torsdag, förutom att jag hade matte prov. Får hoppas att det gick bra! Imorgon är det fredag, sista dagen innan påsklovet. Såååå skönt! På påsklovet så har jag inte direkt några planer, under påskhelgen så ska jag iaf ut till landet och umgås med släkten. Vad ska ni göra?

RSS 2.0