UTMANAD!

karro har utmanat mig!

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 8 sanningar om dig själv.
3. Utmana 8 personer. ( ska stå längst ner i hörnet )
4. Skriv till dom personer du utmanat så att dom vet.

Tre sanningar om mig själv;
1. Jag har vissa tvångstankar
2. Jag älskar lars winnerbäck & håkan hellström
3. Jag vill flytta
4. Jag är ganska pratglad
5. Jag kan vara ganska barnslig ibland
6.
7.
8.

Jag utmanar;
Jossan
Jessica
Tessa
n
Vannu
Jennifer

Julia


Jag kom inte på så många sanningar, men skriver till några när jag kommer på ;)

Dagens klädsel


Thursday I don't care about you, It's Friday, I'm in love


Hej bloggen!

Kom precis hem ifrån stan. Det var jätte skönt väder ute, lite lagomt kallt och solen sken. Med mej hem så fick jag med mej ett par solglassögon. Letade som en galning efter ett par skor som jag vill ha, men såklart hittade jag dom inte!

Ikväll så ska jag, felicia och julia hem till julia och kolla på film och ha det mysigt. Vad har ni gjort idag då?

21.20


Fikade med Felicia idag. Stan med Julia&Felicia i morgon. Nu tv.

Dagens outfit

 

12.11

God morgon bloggen!
Sitter nu och smaskar i mej päronkräm, ska snart börja göra mej i ordning. Ska först ut med vovsen, och sedan så ska jag och Felicia ta en promenad ner till cenrum. Felicia ska kolla på någonting till sin mamma. Men nu så måste jag göra mig i ordningg, ska försöka slänga in dagens outfit innan jag går.

Lindex


Jag är grymt kär i denna väska från lindex. Men jag är inte säker om jag ska köpa den, tycker det känns lite onödigt på något sätt att köpa den för 200:- när det finns billigare. Men vad tycker ni? Är den HOT or NOT?


onsdag


isabelle på lunchen
Hej hopp!
Idag så var jag & isabelle inne i stan och var hårmodeller. Det var kul, dom fönade håret och gjorde sånna saker. Efter det så stannade vi kvar inne i stan en stund och kikade lite. Är grymt sugen på att köpa en snygg fransväska. Sen mot eftermiddagen så åkte vi hem för jag skulle till stallet, och klantot isabelle hade glömt sina hemmanycklar hemma så hon fick följa med till stallet. Och nu så sitter jag här hemma och gör ingenting. Vad har ni gjort idag då?

onsdag morgon

Godmorgon bloggen!
Hinner skriva ett snabbt litet inlägg innan jag måste springa ner till bussen. Ska möta isa vid 9 tiden. Vad ska ni göra idag då? Nu måste jag gör mig i ordning, skriver mer när jag kommer hem! Puss

im home

Hej läsare!
Kom nyss hem från kussinerna. Vi gjorde lite allt möjligt, kollade på tzatsiki och busade i snön. Har tyvär inga foton, efterssom jag glömde min kamera hemma.. Men imorgon så ska jag & isabelle vara hårmodeller för några som ska ta examen, det ska bli riktigt kul! Får se om kameran följer med. Men nu så ska jag bädda ner mej i sängen och kolla på "den rätte för Rosing"

Vad har ni gjort idag?


Dagens outfit

 
Tunika från Gina
tights från Vila


Tisdag


Godmorgon!

Tisdag idag, och idag så ska jag till tandis. Ska träffa specialisten, vi ska kolla på mina tänder om jag behöver tandställning eller inte! Sen dirket efter det så ska jag till mina små söta kusiner.Vad ska ni göra idag?

13.37

Hej bloggen!
Har precis kollat klart på "den där mary" en rolig och galen film. Ska snart sätta på mej alla mina ridsaker och åka till stallet. Ska först sköta om Calle och sedan mot kvällen så ska jag rida. Efterssom det är lov nu så är det inte så många som kommer, så jag chansar på att vi kanske blir 4st endast. Så det blir skönt. Så här kommer mina lediga dagar se ut denna vecka :

Måndag - stallet
Tisdag - tandläkarn, träffa kussisnerna
Onsdag - sola med felicia, stallet
Torsdag - inga planer
Fredag - stan med julia
lördag - inga planer
söndag - stallet

Söndag




Hej läsare!

Kom precis hem ifrån en lång mysig promenad i snön med mamsen,syster&vovie. Nu så har snön kommit tillbaka, och det är inte lite snö heller. Jag som hade hoppas att det skulle bli lite varmare nu. Idag så har jag inte gjort så värst mycket, bara vart hemma och slappat. I morgon så blir det stallet. Vad har ni gjort idag då?

cookies





Jag och mamsen har precis suttit och skrivit små ord med kakor. Kul, men kakorna var inte så jätte goda. hehe

Håkan


<3

Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra.

Lördag



God morgon!

Ja kvällen i går va riktigt kul. Vi åt jätte god indisk mat, spelade lite spel & pratade. Och många bilder blev det! Idag så ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Hade tänkt att fixa designen lite här på bloggen också. Får se hur det blir. Vad ska ni göra idag?

Kvälls outfit

 
Ikväll så satte jag på mej dethära : Tsha - H&m, kjol - Gina.

Men nu så ska jag stänga av datorn och börja göra mej i ordningg. Skriver mer ikväll eller så hörs vi i morgon. Ha en trevlig kväll! puss

Lov

hejsanhoppsan lillebror!
friday im in love. Idag så är det fredag, och det var sista skoldagen. Så nu har jag lov!
Ikväll så ska jag på tjejmiddag med tjejjerna i klassen, vi ska kolla på film och allt sånt mys. Jag har med mej min kamera, så ni får antagligen så några pics i morgon. Hur ser eran kväll ut?


Panik

Jag får panik! Jag har ingenting att ha på mej imorgon på tjejmiddagen, någon som har ett bra förslag?

Outfit

 

Idag ser ni mej i pappas skorta, kofta från H&M + mina klackar från dinsko

Torsdag


Hej läsare!

Idag så är det redan torsdag, tycker att veckan har gått jätte fort! Idag så fick jag gjort allt det jag hade tänkt att göra, så det var bra. Gjorde även en engelska hörförståelse som jag missade när jag var sjuk. Ska snart sätta mej och plugga lite engelska. Hur har eran dag vart?

20.17







Nej ridningen idag är inget att prata om, kännde mej inte på topp och jag hade ingen ork. Kom hem för någon timme sen, och nu sitter jag och pluggar Engelska. Imorgon i skolan så har vi en så kallad "uppsamlings-dag" då har vi själv fått välja vilka lektioner vi ska ha (dom vi ligger lite efter i) så det blir skönt.


hattar



Blev riktigt sugen på att köpa en sån där snygg hatt som både Nicole och Mischa har. Och dom har verkligen snygga outfits också, dom skulle man inte tacka nej till.

Stallet



Nu så ska jag åka till stallet och rida. Tror att jag kommer få "lilla" Nick, och idag så ska vi även bli filmade. Och sedan nästa vecka när vi har teori så ska vi kolla på det. Det känns lite pinsamt. Jag är inte precis den som vill stå framför en kamera frivilligt. Menmen det blir nog bra får vi hoppas!

Outfit



Idag så såg jag ut såhär. Min nya tsha från H&M, jeans från CM & sedan mina converse! ;)

Onsdag


Hola amigos!

Ja idag så gick jag till skolan iaf, bättre det än att ligga hemma hela dagarna i soffan och göra ingenting. Men det var en ganska lungn dag. 1 seriös lektion och 2 lektioner med film. Så det var najs. Måste snart sätta mej och plugga till mitt engelska prov som jag har på fredag, wish me luck (a)


Lips



Det blir nog skola för mej i morgon. Har stoppat i mej massor med frukt, förkylnings tabletter och glass! Det ska faktiskt bli ganska skönt att komma till skolan, har ju bara dom senaste dagarna legat hemma och dött i soffan, så det ska bli kul att komma ut lite. På fredag så måste jag ju vara frisk och pigg efterssom jag ska på middag med mina fina klasskompisar. <3


Mischa barton




Riktigt snyggt Mischa!

lars winnerbäck


Nu när jag är bara ligger hemma & gör ingenting. Så har jag kommit på massa med roliga saker jag ska göra. Har suttit nästan hela dagen igår & idag och gjort detta tryck som jag sedan ska trycka fast på en stor tsha. Jag valde att göra som ett litet kolage av lars winnerbäck eftersom jag gillar han och hans musik grovt mycket! Så det blir nog i helgen som jag gör klart detta. Undra om det blir bra, får hoppas det.

Give me summer




Ja ni alla läsare!
Idag så ligger jag hemma och är sjuk. Men febern börjar nu att lugna ner sej lite, så det blir nog skola i morgon. Så idag så ska jag försöka plugga lite. Men just nu så ligger jag och tänker på sommaren, kollar på underbara sommaroutfits. Gud vad jag vill ha sommar! Eller vad säger ni?


Välkommen till min nya blogg!

Hej bloggen!
Ja nu så har jag bestämt mej för att skaffa mej en egen blogg. I min blogg kan ni får läsa allt från min vardag till mode. Hoppas att ni gillar det. Ska försöka uppdatera så gott jag kan!

RSS 2.0